Yes, leuk dat je toegang wilt tot de Vraag de Vroedvrouw academie!

Er zijn verschillende mogelijkheden:

Toegang tot de website

Je krijgt toegang tot de website van Vraag de Vroedvrouw. Op deze website zijn verloskundige onderwerpen uitgebreid uitgewerkt, protocollen en richtlijnen worden onder de loep genomen en wetenschappelijke onderzoeken zijn voor je uitgeplozen, om jou zo volledig mogelijk te informeren. In de loop van 2022 komen er steeds meer onderwerpen bij én zijn alle onderwerpen niet alleen in tekst, maar ook in audio (en soms video) beschikbaar.

€15,- per maand
(en iedere maand opzegbaar, geen addertje onder ‘t gras)
of
€ 150,- per jaar
(en eventueel in te dienen als zwangerschapscursus bij je zorgverzekeraar)

Deze optie is geschikt voor zowel zwangeren, ouders en mensen met een kinderwens als voor zorgverleners en andere geboortewerkers. Het is mogelijk om jouw lidmaatschap als zorgkosten in te dienen bij je zorgverzekering. Als je zorgverzekeraar meer informatie op de factuur wil na indienen, mail ons even en we maken het voor je in orde.

Kun je dit niet betalen maar wil je wel graag toegang? Stuur een mail naar vraagdevroedvrouw@gmail.com.

Toegang tot de website en masterclasses

Je krijgt niet alleen toegang tot de Vraag de Vroedvrouw website, maar óók elke maand een (live) masterclass van ongeveer 1,5 uur (uiteraard kun je dit ook terugkijken). 

De masterclasses zullen gericht zijn op het werken in de geboortezorg, denk aan: wat is de geschiedenis van onze geboortezorg, wat is onze huidige geboortecultuur, hoe zit het met verwijzingen in Nederland, welke plek heeft wetenschappelijk onderzoek? Maar ook persoonlijke thema’s zoals: hoe houd jij je staande in deze geboortezorg (en wat als dat niet lukt) en hoe kun je omgaan met zorgvragen buiten de richtlijnen? Er is ook ruimte voor actualiteiten en je kunt altijd een verzoek doen voor een specifiek onderwerp.

€45,- per maand (12 maanden)
of
€450,- per jaar

 Je kunt alleen meedoen aan de hele serie, omdat de masterclasses op elkaar voortborduren, eerder opzeggen is dus niet mogelijk. De eerste masterclass is 10 februari en als je later lid wordt, kun je de masterclasses terugkijken.

Ik werk ook aan een pagina voor geboortewerkers, waar ik oa actualiteiten bijhoud. Als deze af is, krijg je automatisch ook toegang.

Deze optie is vooral geschikt voor verloskundigen, doula’s, kraamverzorgenden, artsen, verpleegkundigen, zwangerschapscursusdocenten en andere geboortewerkers.
We zijn bezig met het aanvragen van accreditatie bij de verschillende beroepsverenigingen.

Ben je in opleiding tot verloskundige,
verpleegkundige of arts? Stuur een mail naar vraagdevroedvrouw@gmail.com (met bewijs dat je in opleiding bent). Je betaalt dan €250,- voor een jaar. Studenten van de AVAG kunnen dit indienen bij de opleiding.

Na betaling is jouw lidmaatschap direct geactiveerd. De factuur en ordergegevens vind je in jouw mailbox (check ook de spambox!). Kies je voor een maandelijkse betaling? Dan betaal je de eerste maand via iDeal. Daarna wordt het bedrag maandelijks afgeschreven. Jouw lidmaatschap van Vraag de Vroedvrouw is een digitaal product, hierdoor vervalt de wettelijke bedenktijd van 14 dagen en is restitutie niet mogelijk.

Nu online

In totaal komen er ongeveer 80 onderwerpen uitgewerkt op de website te staan. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, krijg je elke maand een update over welke onderwerpen die maand online komen!

Waar momenteel aan gewerkt wordt
(dus binnenkort online)