Reviews

Wat een geweldige bron van informatie, zo blij mee! Toegankelijk voor zwangeren en geboortewerkers. Wil je meer weten, dan krijg je met elke klik verdere verdieping. Er zit zoveel liefde, aandacht en toewijding in. Onlangs de eerste mmasterclass gedaan en nu sta ik dus áán. Waarschuwing: je gaat allerlei boeken kopen om nog meer te leren en alles dat je dacht te weten, wordt ondersteboven en binnenstebuiten gekeerd😄

Ik ben super tevreden over het aanbod van Margot op haar website en de masterclasses. Het zet mij aan tot nadenken en reflecteren. Als doula vind ik het heel erg waardevol om meer (wetenschappelijke) informatie te hebben rondom de geboortezorg. het helpt mij om mijn cliënten beter te kunnen ondersteunen en helpt mij in de samenwerking met de collega’s/andere beroepsgroepen in de zorg. Ik vind het aanbod heel erg waardevol en mijn energie gaat er na een masterclass van omhoog! Zoals Margot dan op standje aan kan gaan, zet zij dit dus ook aan bij mij.
Kortom ik zou elke beroepsgroep in de geboortezorg, vrouwen met een kinderwens en zwangeren deze website en zeker ook de masterclasses aanraden, omdat het je veel oplevert!

Ik vind de site super mooi, gaaf en overzichtelijk. Vanaf het begin besloot ik om lid te worden van vraagdevroedvrouw.nl . Nadat ik Margot al een tijdje via instagram volgde werd ik super enthousiast van de informatie die zij deelde. Het is heel fijn dat alle thema’s die behandeld worden van verschillende kanten worden belicht (met goede onderbouwing). De eerste masterclass was ook super leuk en helder. Leuk dat je tijdens de masterclass mee kan chatten en vragen kan stellen. Heel veel zin in aankomende masterclassen, ennn de nieuwe onderwerpen op de website 😀

Bedankt voor het werk dat je doet! Dankzij je instagram én website ben ik zoveel wijzer geworden en kan ik keuzes die ik maak nu beter onderbouwen! Volgende maand ga ik bevallen van mijn derde kindje en ik geloof nu in een bevalling waar ik de regie heb en waar de zorgverleners (ook nu al) van mij leren 🙂 Ga door met wat je doet, want jij bent echt met alle mensen om je heen nodig om de geboortezorg te optimaliseren en ervoor te zorgen dat vrouwen kunnen baren zoals het bedoeld is!

Ik was al een tijd op zoek naar een Nederlandse website waarop ik goede informatie kon vinden over zwangerschap en geboorte. Informatie die niet alleen wetenschappelijk onderbouwd en medisch is, maar juist ook kijkt naar de zwangere als geheel (holistisch). Een down to earth website die de autonomie van de vrouw voorop stelt en vertrouwen heeft in de vrouw en het geboorteproces. Toen kwam ik Vroedvrouw Margot en haar website Vraag de Vroedvrouw tegen! Een site die dit alles bied voor zowel zwangeren als geboortewerkers. Ik ben echt heel blij dat ik Margot heb gevonden en haar Masterclasses ook volg. Je merkt aan alles dat het haar levensmissie is en dat ze de onderwerpen tot op de bodem uitzoekt. Het voelt ook echt als een platform waar iedereen met een passie voor geboorte samenkomt om te werken aan een betere geboortezorg. Dank je wel Margot voor je harde werk, het delen van al je kennis en ervaring en dit vruchtbare initiatief!

Al vanaf het begin mag ik meekijken met hoe Margot dit prachtige platform opbouwt. Haar oog voor de zwangeren en hun partners en tegelijkertijd kennis van de fysiologische in samenwerking met haar drang naar kennis, maken haar een geweldige bron van inspiratie.
Ik vind de artikelen enorm waardevol en de masterclasses leerzaam. Ik kijk uit naar alles wat nog komt!

Ik word zo blij van de masterclasses! Super interessant om beter te begrijpen hoe de geboortezorgcultuur van Nederland in elkaar zit en waarom we doen wat we doen. In de eerste masterclass nam Margot ons mee door de geschiedenis van de verloskunde en dat gaf al zoveel inzichten. Margot is sterk in ‘stof tot nadenken’ geven en doet dat op een mooie manier; zo objectief mogelijk en zonder oordeel of advies. Door de masterclass krijg ik meer inzicht in wat er beter kan in ons geboortezorgsysteem, wat er goed gaat en wat er nodig is. Het draagt daarnaast bij aan mijn algemene kennis en ontwikkeling als doula. Ik ben heel blij dat ik me hiervoor heb aangemeld!

Vorige week ben ik na een hele fijne badbevalling thuis bevallen van onze tweede zoon. Mede dankzij alle informatie van jou op instagram en de artikelen op jouw site, stond ik in mijn kracht om zelf de keuzes te maken voor mijn bevalling.